Det där med tidsförändring!

Tillbaka i sverige efter en vecka i New York. Klockan ar nu 02.37 här. Detta betyder att hon är 20:37 i New York. För oss i Sverige är det dags att sova för längesedan, i New York är det dags att gå ut och äta på någon restaurang. Jag är klarvaken, mitt huvudvärker och jag ska upp imorgon 06:30 för att jobba. Ingen dröm situation precis, vill bara somna, men kroppen vill vara vaken. 

En vecka helt utan träning, och massvis med skräpmat, läsk och godis. Vill inte ens ställa mig på vågen. Väntar nog en vecka med det. 

Nu har jag tagit alvedon och lagt mig på soffan med tvn på. Hoppas kunna somna nu. Brukar ju somna i soffan när jag tittar på tv. 

Godnatt (hoppas jag :D)
 

Rubriklös

Goddag!

Eller godkväll kanske man ska säga :9 Idag har jag varit ledig precis som alla andra måndagar. Imorgon påbörjar jag sista jobbveckan :) Riktigt skönt. Sen bär det av över atlanten tillsammans med Angelica.

Dagen startade i alla fall med en 70 minuters promenad innan frukost, blev en ganska slö promenad. Sen blev det fil, havrekli och krossade linfrön samt knäckemacka till frukost och kaffe förstås, alltid kaffe :) (Sitter till och med och dricker kaffe nu). Efter frukost blev det en riktig slappe dag. Jag somnade vid två tiden till och med, fastän jag steg upp klockan 11, sen sov jag i två timmar. Men andra ord har det varit en riktig lugn dag. Efter jag vaknade vid 4 blev det att äta pasta och köttbullar. Vid fem-tiden begav jag mig till gymmet.

Gymmet:
Cardioträning - 7km löpning
6 övningar ryggträning:

Ryggpasset såg ut på fölajnde sätt:

Chins: 3 x 8

Hantelrodd: 3 x 12 (14kg)


Ryggpress (maskin): 3 x 12 (61kg)


Kabelrodd: 3 x 12 (45kg)



Latsdrag: 3 x 8 (kmr ej ihåg vikten)


Rygglyft: 3 x 12 (10kg extra vikt)



Jag kör bara 6 övningar per pass annars tröttnar jag. Jag har så lätt för att ge upp när jag tycker det börjar bli tråkigt. Så färre övningar då, viktigt är att man kör i genom alla tänkta övningar, vare sig du orkar eller inte, då är det bättre att köra med lättare vikter.

Efter passet var klart blev det lite snabb mage och sen hem.

Därefter blev det att snabbt in i duschen och sen till Maxi med Angelica.

Oj nu glömde jag, innan maxi åt jag en mycket god räksallad också :)

Nu sitter jag här med en kopp kaffe i handen. Både huvud och kropp är helt slut så det ska bli skönt att gå och lägga sig snart :)
Snaaart åker vi!! ska bli så underbart roligt.




hihihi

Hej på dej! Allt bra?


Regnet har slutat..

Det har nu slutat regna! så jag tror jag går en runda och kör lite hemma träning sen. Har sjukt tråkigt, ingenting händer. Så upp ur soffan och börja gå!!



Hej!

hej hej!

Vad gör ni?? Jag har precis ätit frukost. Igår var en riktigt bra träningsdag.

Dagen började med 70 min promenad på morgonen, innan frukost. Sen blev det frukost och lite städande här hemma sen begav jag mig till gymmet. På gymmet blev det ett riktigt bra pass. Blev biceps och triceps.

Bicepscurl i maskin:











Koncentrationscurl hantel:



Bicepscurl cable:



Dips:



Pushdowns:



Dips bänk



Tre övingar fram och tre övningar bak. Körde varannan.

Sen blev det lite mage och ländrygg som avslut som vanligt.

Som uppvärmning sprang jag dessutom 30 min på banden!

Så totalt sett ett mycket bra pass.

Idaaaaaaaaag ska jag vila hela dagen, och ikväll blir det fem km löpning ute :)

Nu är det snart bara en vecka kvar tills jag åker :) Ska bli så underbart skönt att komma iväg! längtar så mkt!



Jag och felicia på midsommar <3


Hej Hej

Jobbar nu! Längtar till skolan börjar :) Ska bli skönt att komma in i vanliga rutiner igen. Kanske kan sluta lite tidigare idag, så kan jag gå och träna idag. Hade varit underbart!! Vi fååår se!

Snart åker jag dessutom till NEW YORK!! Längtar extremt mkt!!!!

Vill ha ledig lite, hade varit skönt att ha semester och bara vara hemma. Göra lite som man vill :)

Bra start på dagen

Godmorgon, riktigt fin sovmorgon idag :) Men nu är jag vaken och frukosten är nere.







Åhh måste också visa mina snygga löparstrumper jag har köpt. Jag har alltid problem med mina fötter, får alltid skav i skor och sånt. Så jag köpte sådana här dubbelstrumper. två i en. Två lager med strumper så att det inte blir någon friktion mot foten. Toppen!!


RSS 2.0