rekomenderas ej!

bakade precis sockerkaka utan socker :) Det smakar skit, rekomenderas verkligen inte. Hotell i new york bokat och klart och jag är 10 000 kr fattigare :( med en resa rikare :)

Lediga måndag!

Idag är jag ledig, vilket är grymt skönt. Inga direkta planer för dagen. Men städa, gymma, sola, shoppa, boka hotel i new york, fixa middag är det som står på dagens to do lista. Så jag är ju inte sysslolös bara för jag är ledig. Så det är bara att sätta fart.

Helgen har i övrigt varit bra. har spenderats mycket i yngsjö hos syster. Inget märvärdigt har hänt :( Nu ska jag sätta i gång att plocka undan och damsuga av här, så jag kommer iväg till gymmet någongång :9


New York

Imorgon ska jag fixa ett nytt pass. Mitt gick oturligt nog precis ut. Så imorgon ska jag ta mig till polisstationen och fixa ett nytt. Sen ska visum fixas. Och sen sticker vi :)

Jag och Angelica intar New York, dock bara för en vecka :( Men skoj som tusan ska det bli :) Längtar så jag spricker! Japps allt turistit ska göras, frihetsgudinan, empirestatebuliding, springa i central park, rockafellercenter, china town. ALLT ska hinnas med på 7 dagar! Snart är augusti här! Låt tiden gå snabbt nu!!

Hade en riktigt bra lördag!! sovmorgon, iste på uteservering, grilla - Toppen!!

Nej, nu ska jag äta lite kladdkaka. Imorgon börjar en ny vecka :P 

  


Något intressant att skriva

Nej jag har ingenting intressant att skriva.

Det händer ingenting speciellt i mitt liv. Jobbar, tränar, äter och sover. Allt bara rullar på och sommar går förbi obemärkt.
Snart midsommar, sen fyller jag år :) Skönt när det händer lite, någonting att se framemot. Sen är det ju kristianstaddagarna och det är ju alltid trevligt. Mest för sällskapets skull. Man träffar gamla bekanta och människor man kände en gång i tiden. Man ler och säger hej till folk man inte sett på år. Trevligt.

Usch.. nu är jag gnällig, hoppas det händer någonting i helgen. Stranden kanske? Ska köpa mig en boll dessutom, vi kanske ses där?



Här får ni en ful och stel bild på dagsläget :)
Imorgon blir det intervallpass och bastu!!

Tänker på livet som gått.. Människor som kommit och gått. Det är konstigt hur folk förändras. Det är konstigt att man inte längre känner folk man en gång kände. Ibland saknar jag gamla tider. Ibland längtar jag framåt. Ibland säger en blick mer än tusen år.

Nej nu blir det mat


Löpning!

Imorgonbitti blir det löpning! Minst en timme och gärna mer än en mil. Ser inte dirket fram emot det :( Jag och löpning går inte riktigt ihop längre. Det känns riktigt tungt. Och för varje steg jag tar tänker jag att detta blir det sista steget. Någonannan som känner så? jag finner ingen glädje i att springa, jag kan inte bara koppla bort mina tankar. Jag anstränger mig mig så hårt att försöka drifta bort i tanken och bara komin på ett annat spår och inte tänka på löpningen längre, men det går inte.

Usch, dessutom har jag noll självdisiplin, vilket inte gäller över huvudtaget :)



Snygg kropp, det hjälper motivationen!! Såg precis Bree i desperate housewives, hon hade precis varit ute och joggat, grymt snygg hon ju. Så då blir man lite peppad ialf.

Nu kommer snygga träningskläder!! Imorgon blir det att beställa! Finns ingenting bättre än att gå till gymmet med nya träningskläder.




Varför inte använda en löparkjol??




Utomhusgym

Utomhusgym är ett väldigt trevligt inslag i vardagen. Vet inte om det finns något sådant i närheten. De finns ofta i parker och intill motionsspår. Men jag skulle mer än gärna besöka ett i samband med löprundan! Ser så himla härligt ut. Helt underbart.



Tydligen finns det ett i åhus. Dock är det ju lite långt att åka/springa för att träna :(

Men jag har dock för mig att det ska finnas några gamla träningsstationer, inte ett gym, men ribbstollar och lite enklare saker. Det tåls att undersökas ialf... fortsättning följer


Sommarträning!

Hej och godmorgon!

Jag har redan hunnit varit på gymmet idag. Börjar inte jobba förrens 10.00, så jag stack till gymmet redan vid 7 och tränade lite mer än en timme :)

15 min uppvärmning i högt tempo på crosstrainern.
Därefter blev det tre övningar biceps och två triceps.

Det var allt jag hann med. Men känner mig helt slut i armarna nu.

Nu blir det duschen och sen jobbet. Ikväll blir det step 1 om jag hinner. Slutar jobbar 17 och passat börjar 17.15 så det är lite snålt med tid :( Men jag håller tummarna.

Blir promenad till jobbet dessutom. Ska gå inom konsum och köpa keso och äpple. Kanel tar jag med mig hemifrån. Så det är vad det blir till lunch.

Ha en bra dag nu alla.




Sommar 2011

Sommaren 2011 har dragit igång och jag är inte redo. Så jag satsar på 1 juli istället :) Idag har det varit en riktig varm dag, närmare 30 grader har det varit. Meen, jag har jobbat och suttit inne hela dagen och inte sett en glimt av solen. Men nu är det ju tre dagar ledigt så man får försöka passa på att vara ute. Det är dock hemskt att bo inne i stan i en lägenhet utan balkong på denna årstiden :(

Nu kör vi, nytt schema. (Nu är ju skolan slut också dessutom)

Måndag: Intensivpass - vi börjar veckan med ett riktigt monsterpass!! (jobbar ju inte måndagar)
Tisdag: Dans på kvällen
Onsdag: Yoga :)
Torsdag: Styrka
Fredag: Löppass
Lördag: Styrka
Söndag: ledig (ladda inför måndag)

Så ser sommar schemat ut :) Med start imorgon. Dock springer jag en runda imorgon bitti. Sen ska jag in till stan och köpa mig ett par nya skor. Är i galet behov utav sommar kläder. Det är helt sinnes. Har inte ens ett par kortbyxor :(

såååååå.. hörs imorgon. Ett år i skolan är dessutom färdigt. Jag är nu 20% civilingenjör!! yes, 4 år kvar :)

RSS 2.0