Dagar då allting går fel...

Hallå,

Idag har varit en sån dag då ingenting går rätt. I och för sig började dagen ganska bra. Eller, bra och bra, som vanligt i alla fall. Åkte tåget till skolan vid halv 8. Hade muntlig examination, gick väll helt okej. Sen gick vi igenom företagspresentationen som ska hållas imorgon.
Vid 2 tog jag tåget. På tåget inser jag dock, jag har inte min mobiltelfon. Jag blir hysterisk och letar som en galning igenom hela väskan och jackan och allt. Men den är inte där. Så vart är den någonstans? Ingen aning. Antagligen någonstans i skolan, men jag har ingen aning vart.

Skit samma tänker jag, telefonen kostade 199:- på elgiganten, ingen större förlust och simkort är bara att beställa hem.

Hem kommer jag, klockan är halv 4, jag rotar igenom väskan och inser att jag inte har mina nycklar!! Var är dom då?? jo dom är inlåsta och Jesper är inte hemma och jag har ingen telefon. Ringer på hos grannen, som inte öppnar. Slår mig ner i trappan och läser tidningen som jag köpte på pressbyrån tidigare. En kvart senare öppnar hon, undrar om det var jag som ringde på, vilket det var. Jag får låna hennes telefon och ringer jesper och ber honom komma hemoch låsa upp. I väntan på honom så är jag fast hos grannen som visar mig bilder på hennes barnbarn och allt annat.

Till slut är jag hemma. Och då går mjölkpaketet i sönder och all mjölk rinner ut över hela köksgolvet.

 Såhär ser den ut.. om någon råkar hitta den :)


Sista skoldagen imorgon, värt att nämna. Skööönt!! Från och med torsdag så hårdkör ja träningen! Men fram tills dess är det vila vila vila. Vi koncentrerar oss på slutspruten i skolan.


När ensamheten tränger in..

jag ha sjukt svårt för att vara ensam. Klarar inte det. Blir ledsen och deprimerad.

Träningsverk

Igår var jag på bodypump. Första gången någonsin på bodypump faktist. Det var inte riktigt så "farfyllt som jag hade tänkt mig". Lite segt faktist. Jag hade tänkt hög musik där någon står och skriker längst fram och man verkligen svettas. Men det var lite bakgrundsmusik och instruktören "vi lyfter en gång till". Passet innehöll liksom ingen power. Ähh svårt att förklara. Blir nog inte fler sånna pass för mig ialf. Har roligare i gymmet för mig själv :)

Första dagen med muskelbyggande/fettförbrännande igår. Medelar om en månad ungefär hur det har funkat. Vilar idag - tränar imorgon. Imorgon ska jag dessutom sätta mig med skolarbetet som SKA vara klart imorgon!!! Skit att jag inte gjort ett piss idag. Blir så arg på mig själv asså.

Jaja nu slänger jag mig i soffan


Dagar då allting går fel..

Yes, idag har det varit en sådan dag. Tänkte gå upp tidigt äta nyttig frukost och få en bra start på dagen, men istället vaknade jag kl 9 och det blev vitt bröd till frukost. Får dessutom sjukt ont i magen av vitt bröd då jag aldrig äter det i vanliga fall. Sen var tanken att jag skulle städa lägenheten.. men jag somnade om på soffan och vaknar inte förrens tolv. Jag hade dessutom tänkt att sitta med skolarbete hela min lediga dag.. men det gjorde jag inte. Träna skulle jag också göra, men den uteblev.

Har precis kommit hem från bio med en kompis. Där stora mängder godis ätits. Vi såg scream 4, kass var den.

Nu blir det sängen.  Nya tag imorgon. Ibland finns det sånna dagar som är helt onödiga och man lika gärna kan hoppa över. Men det är skönt att göra ingenting ibland också. Imorgon blir det istället upp klockan 6 och sätta mig med skolarbete. Sen ska jag jobba och sen blir det body pump som avslut på dagen, kanske löpining också?? men man ska inte tro på för mycket.

Godnatt


Byggare Bob



Detta har jag beställt. Beställde det i söndags, fick det idag. Dock har jag inte hämtat ut det på posten än. Men gör det i morgon :)

Det är muskelbyggande och fettförbrännande. För att skapa definerade muskler. Någon som har provat det? Uppdaterar om några veckor och säger hur det funkar/om det funkar.

Finns väll ingenting finare än definerade muskler??


The babys name is XBOX 360

Goddag! Jag ska bli bättre på att blogga, jag lovar! Får alltid så dåligt samvete när jag loggar in här och ser att det har varit massa folk inne och kollat om jag har uppdaterat, vilket jag aldrig har.

Men jag ska bli bättre nu.

Skolarbetet börjar sina. Har två uppsatser kvar sen kan jag ta ledigt för denna gången. En projektbreskrvning och en om erfarenheter i projektarbete. Nästa termin kommer bli jobbig, då jag ska FÖRSÖKA läsa 200%, dvs dubbel takt. Vi får se om det är jobbigt får jag stryka en kurs och endast läsa 150%. Men det behöver jag dock inte oroa mig för förrens efter sommaren.

Allt med träningen går hyfsat skulle jag säga. Har ett roligt pass idag!! dans och sen lite styrka på det. Med löpningen har det dock gått dessto sämre. Eftersom jag fått ganska kraftig benhinneinflamation efter mycket intensiv löpning så har jag tagit en pause från det. Men benen känns bättre nu, känner inte av det så tänkte ta upp löpningen igen på torsdag. Då kör vi ett lågintensivt (springa långsamt) pass på 90 minuter tänkte jag.

Jag har dessutom satt upp tre mål i sommar med löpningen. :

Kristianstad - Åhus, 1,8 mil
Robelelövssjön runt, 2,1 mil
Midnattsloppet den 13 aug, 10 km  - under 50 minuter





Gott och nyttigt kolhydratsfritt bröd som görs i micron. Toppen :)

Nej ska man ta tag i skolarbetet så man blir klar någongång? måste tvätta också :(


Sommar 2011

Godkväll...

Har varit grymt dålig på att uppdatera här, men lovar jag ska ta tag i det :)

Jag är trogen läsare av hälsonötens blogg kan jag säga. Och såg att hon dragit igång på Dunkan-dieten. I korta drag betyder väl det att man plockar bort kolhydraterna för att snabbt minska i vikt. Vilket kan behövas nu inför sommar säsongen. Jag tänkte i alla fall också köra i gång med dunkan lite smått. Dock har jag stor brist på självdisiplin, så jag körde vardagarna förra veckan, men på helgen sprack det och det åts större mängder  glass.

Men vi börjar om nu igen :)

Till frukost bliir det fil med havrekli och linfrö och kaffe(såklart)
Lunch blir det ägg och fisk typ
Middag blir det kött av något slag.

Blev gym idag, step-pass och biscepsträning!! Riktigt jävla skönt. Svetten bara rann och efteråt var man helt dyngsur. Precis så ska ett träningspass vara!! När jag springer så blir det lätt så att när det blir för jobbigt så saktar jag ner. Jag kämpar inte på. Men när jag är på danspass så fortsätter jag för att det är roligt. Ler genom hela passet, då är träning något roligt och inte något måste.

Varit utan kolhydrater hela dagen dessutom och inget godis eller liknanade. Lyckad dag helt enkelt :)

Ska börja ta lite bilder och sånt med hädanefter.

Imorgon blir det en fullspäckad dag. Först landskrona och sen tinghockey.

Hinns kanske med lite hemmaträning i morgon med :)

Nu kallar sängen. Godnatt


RSS 2.0