twitter

jag har blivit väldigt modern (haha) och skaffat twitter :) följ mig där. heter josefinecarlss (hela namnet fick inte plats). men jag skriver där, tillskillnad från här. förtillfället ialf

skyltsöndag

Skyltsöndag idag!!! och första advent!! ses på stan :) (i blåsten och regnet). Ska duscha nu, 5 träningsdagar denna veckan!!

Julstädning

Hej hopp, längesen! jepps veckan har varit lång och ändå är det bara onsdag. Idag är jag ledig, vilket jag anser att jag förtjänar. Både igår och i måndags har varit 16 timmar dagar. Helt slut när jag kom hem. Så jag gick och la mig direkt och sen var det upp och till skolan igen. Men idag har jag i alla fall sovit ut, dock lite förlänge.

Idag ska det i alla fall julstädas. Och jag ska ner till stan och köpa ljus o grejer o fin fint ska vi ha det ikväll :) Gymmet ska också hinnas med.

Skriver lite mer senare. Nu måste det börjas städas.

Logaritmer

Japp, det är någonting jag borde/måste kunna till imorgon. Klockan är 23 och jag kan än bara räkna väldigt basic tal om ens det.

Godmorgon - Måndag

Tjenixen, allt bra? Här är det kanon, har precis skickat in en projektuppgift i Analys. Den gick riktigt bra, så jag är nöjd :). Nu ska jag skriva tre stycken disskussions frågor till seminariet i morgon i organisationskursen. Förhoppningsvis tar det inte allt för lång tid, då de senast ska vara inlämnade om en timme.

När det är gjort ska jag ta och bege mig till gymmet och göra lite nytta för denna kroppen. Kroppen tycker inte om mig efter denna helgen. Massa skräp och åter skräp. Skorper och bröd och smörgåstårta och chokladtårta och mycket mer.

Skorper är någoting som är väldigt farligt att börja äta, innehåller ingen näring över huvudtaget och bara massa tomma kalorier. Man kan äta oändligt många eftersom man inte känner mättnad.

Rygg idag, toppen!!


Josefine.shapemeup.se

byteer igen.. för att den andra sidan är läattare

Igår och idag

Hej. 1 november idag? Eller? Tror det ialf, men orkar inte kolla. Blir gymmet idag, axlar, mage och intervaller tror jag står på schemat.

Dagen ser i alla fall ut såhär:

Matte, Matte och lite matte till.
Sen gymmet :)
Sen ingenting :)

Igår var en lång dag. Började skolan tidigt så var uppe redan vid halv 5, tog tåget vid 6 och var i skolan vid halv 8. Sen var det introduktion till Analys-kursen. Verkar bli en riktigt bra kurs. Läraren verkar ha koll på läget och är väldigt duktig på att lära ut och sånt, blir nog toppen. Därefter var det lunch, kycklinggryta med ris (för 75 spänn, dyrt att äta lunch i skolan :S) . Efter lunchen var det tags för Företagsorganisations-kursen, men hon som skulle hålla i den var sjuk, så den var inställd :/ Vi satte oss i alla fall och gjorde matte i stället.

Ska fortsätta med matten nu. Vill inte hamna efter nu, allt blir så jobbigt då.
Så nu blir det lite matte, sen ska jag gå och hämta min klocka som jag köpt samt böckerna till kurserna.
Sen blir det gymmet.

Så det ärbara att sätta igång.

Tänkte jag skulle försöka sälja lite kläder dessutom, har blivit lite överbelastad av kläder, och har ingenstans att försvara dom längre :( En klänning, använd en gång. Dock är den väldigt kort, till mig ialf.


RSS 2.0