ICA-COOKIE

Har precis kommit hem från lägenhetsvisning nu. Helt ok lägenhet, dock blir det inget bud, då den inte var helt vad vi hoppats på. Vi får väll bo kvar i denna lilla hålan ett tag till. Men det gör inget, vi har det bra här(saknar balkong dock :/).

Onsdag idag, MÅSTE plugga idag och ta igen en hel del missat! Usch, måste bara komma igång, måste bara sätta mig vid bordet och öppna böckerna och börja. Men först slappar jag i en timme :)

Alltid när vi är på ica, Maxi, köper vi deras egna chocolate chip cookies. Och dom är sååå satans goda. Om du äter en måste du äta till hela paketen är slut. Därför rekomenderar jag att inte köpa dom överhuvudtaget. Dom är alldeles förgoda för att det ska vara hälsosamt. Nu är paketen slut i alla fall. Kommer ångra det snart :) Men gott är det :)


Nu måste vi börja tänka på något annat än kakor, och vad är roligare än träningskläder?

Franklin & Marshall - Chalk Top Stay In Place - Racerback BraStay In Place - Racerback Bra
Adidas Performance - Essentials Adidas TeeBjörkvin - Halyard PantsNike - Free XT Motion Fit+
Nike - Free XT Motion Fit+New Balance - U410WP


Träning idag? Ja om jag hinner, plugget måste komma i första hand idag. Om en halv timme börjar jag :)

I made it

Yes, 2 av 2 pass avklarade. Är ganska stolt över mig själv då tanken faktist slog mig att strunta i det sista danspasset. Men jag blockerade ute den tanken, och gick ner till passet. Jag har aldrig varit på passet innan, funkey dace medelnivå, men det är helt klart en favorit nu. Synd är bara att passet bara går en gång i veckan, tisdagar 17.30. Och detta råkar dock vara en tid då jag egentligen inte kan, som ni kanske läst innan idag så skulle jag egentligen varit i skolan idag.

Hmm.. men passet var så satans kul att det kanske är värt att hoppa en lektion i veckan? Det är bara 2-timmars föreläsning dessutom, och den kommer ju ut på internet med.

Dagens träning är ju avklarad nu ialf. Maten är också nere. Kyckling, grilladetomater med ost på och fullkornspasta. Älskar tomater med ost på. Kallas också "bakade tomater" tror ju.
Väldigt LCHF-vänligt om man plockar bort pastan.

Nu är det dags för duschen. Efter två träningspass behövs det en dusch :)

Måste bara säga, FAN vad kul passet var. Tiden bara flög förbi. Det är SÅ träning ska vara, man gör det för det är roligt, inte för man måste.

Dock har jag ju bara mina löparskor. Tränar alltid i dom, dock är den inte optmala för "aerobic-träning". Skulle därföra vilka komplettera med ett par andra skor. Dessa skor ju hade suttit riktigt fint på fötterna :)



Nej, nu kallar duschen.

Tjingleing




1 av 2 pass avklarade

Tjenixen igen (sa ju att vi skulle höras senare)

Precis ätit lunch (klockan är dock 15.22, men bättre sent än aldrig). Lunchen bestod utav Minikeso och makrill.

Jag har aldrig tidigare vetat hur makrill har stavats. Jag har i alla år skrivit/sagt "mackgrill". Men igår påpekade en vänlig själ för mig att det inte heter mackgrill utan makrill. Mackgrill är en grill man grillar mackor i tydligen :)

Har klarat ett av passen idag också, dock insgå jag ganska snabbt att jag tappat en hel del under denna månad då jag inte tränat överhuvudtaget. Konditionen var riktigt i botten, får jobba upp det igen. Men tog 40 min på löpbandet, varvade springa och gå. Därefter blev det en övning rygg och en mage. Tänkte jag inte skulle trötta ut mig, efter som jag som sagt har ett pass kvar.


Maten ser inte alls god ut på bilden, men det är riktigt gott.

Sen skrev jag ju tidigare idag att jag skulle till stadium. Sagt och gjort, hem kom jag med lite nya träningskläder. Slänger upp lite nya bilder på dom.



Det blev två träningslinnes från NIKE, detta blåa och ett likadant svart, sen blev det också en långarmad dry-fit tröja också från NIKE och tillsist en lite tjockare tröja från SOC att ha när man går till och från träningen.

Har tagit fler bilder på de andra plaggen, dock strular minneskortet. Sätter in det i dator och då slutar den svara. Så ni får nöja er med en.

Nu sitter jag och väntar på att danspasset ska börja. Det börjar 17.30.



Oplanerad ledighet

Godmorgon världen,

Idag är det tisdagen den 20sep (eller? Har inte riktigt koll på datumen). I alla fall så har jag bestämt mig att hoppa skolan för dagen. Vi har bara en förläsning idag dessutom, så jag missar inte så mycket.

Vad händer då idag istället?

Ingenting planerat faktist. Detta är det bästa med att plugga, att man kan flexa lite med tiderna, så länge man kan ta igen det man missat på egen väg.

Är inne på min andra kopp kaffe för dagen, gott. När den är uppdrucken ska jag bege mig ner till stan och kolla lite på stadium. Som medlem på friskvårdshuset har man 20% rabatt hela September. 

Därefter blir det nog att gå en runda till gymmet för lite styrketräning + cardio. Sen hem och plugga (får ju inte glömma plugga bara för jag är hemma). Sen funderar jag på att ta ett pass senare ikväll igen. 

Men nu ska ipoden sättas på laddning (kaffet är uppdruckigt), så den är redo när jag kommer tillbaka. 



  • En annan väldigt intressant grej som händer nu är dessutom att viska kolla på lägenhet imorgon. En större lägenhet på Östermalm. Ska bli väldigt spännande, den ser väldigt fin ut på bilder så jag hoppas att det stämmer även i verkligheten. Men mer om det imorgon. 


  •  
    En annan intressant grej är också att jag har köpt en skrivare. Låter dumt, men jag har alltid viljat ha en skrivare. Tycker det är kul att skriva ut en massa papper. Man kan dessutom skriva ut foto, vilket ja har testat och dom blir faktist riktigt bra. Scanna och kopiera går också.

Nej nu ska jag göra vid mig och ta en liten runda på stan, ha en bra dag så hörs vi senare. 





 


Skärpning

Hej,

Nu ska jag försöka skärpa mig här, tycker synd om alla som trycker in här så står det ingenting intressant.

I alla fall..

Två veckor sen skolan började, eller en och en halv är det egentligen. Just nu läser jag elkretsteori och produktutveckling. Elkretsteori är.. inte så kul. Mest jobbigt och läraren är ingenting att hurra över. Det som är jobbigt med att läsa på högskola är att läraren, som i detta fallet, är grymt duktig på elkretsar men kan ingenting om att lära ut, han kan inte förklrara vad han gör eller varför. Vilket gör att det är lite svårare att lära sig.

Produktutveckling är roligt. Det är nog bland de roligaste kurserna vi haft. Vi får köra massa workshops och liknande och det är helt enkelt väldigt kul. När det är kul är det dessutom lättare att lära sig.

Men idag är jag som sagt ledig, eftersom vi hade extra lektion igår. Ledigthet är underbart, särskilt när man är slutkörd och behöver extra tid att plugga och gå igenom elkrets.

Såå idag sov jag läänge, ställde inte ens klockan. Vaknade vid halv elva-tiden av att en massa sms började trilla in. Nu är klockan tolv och jag har precis ätit frukost.

Fil med havrekli och krossade linfrön, samt kaffe och apelsinjuice!

Dock blir det någon slags lunch/frukost eftersom klockan är så mkt :/

Nu ska jag ialf göra vid mig och gå ner en runda på stan och se om dom fått in någonting nytt och höstigt. Ska dessutom se om jag hittar någonting snyggt till på fredag då det blir fest.

Läste på friskvårdhusets träningsschema att det är core med boll ikväll, detta pass tänkte jag gå på. Har aldrig varit på core innan så vet inte riktigt vad det är. Men enligt beskrivningen på deras hemsida är det:

Core Control

Core control är ett pass där vi fokuserar träning av mage, rygg, och stabilitet. Övningarna byggs upp i olika nivåer så att det ska passa alla. Nu kör vi även core med pilatesboll där vi kan ta övningarna lite längre.Kan med fördel kombineras med annan gruppträning.

Tänkte köra ett löparpass innan. För har hört att folk kompinerar core-passet med andra pass.

Men först blir det shopping på schemat :)

Bjuder på lite bilder från New york innan jag går :)




Orkar inte ladda upp fler NY-bilder, det tar sådan tid :/

Nu ska jag göra vid mig och gå ner på stan


Hej kära läsare

Hej och godmorgon på er. Idag har jag fått en riktigt låångt sovmorgon, helt underbart och imorgon är jag dessutom ledig :) Kan veckan bli bättre? nää tror inte det. Men nu måste jag göra vid mig för att bege mig till skolan om en timme. Produktutveckling som står på schemat idag, och vi ska spela något slags spel idag. Hur kul är inte det? extremt kul är det.

Det är skönt att vara tillbaka i skolan. Saknat alla där, saknat rutinerna. Nu är allt som det ska igen, och snart är hösten här.

Eftersom jag är ledig i morgon tänkte jag starta dagen på gymmet och sedan ner på stan :) Sen får jag inte glömma plugga också, det hör ju tyvärr till när man går i skolan :)

Nej, göra vid mig nu!


Dåligt med tid..

Känns som att allt jag gör är att vara i skolan. Åker tidigt och kommer hem sent. Hinner inte träna eller göra någnting annat för den delen. Idag har jag dock fått lite sovmorgon. Hade hoppats på en morgonrunda i morse men var helt slut så jag ställde om klockan och gick upp vid 8 istället. Helgen har jag spenderat i Göteborg, det hade dock varit skönt att spendera helgen hemma och ta igen sig, men men får ta det nästa helg.

Nu måste jag faktist hoppa in i duschen, för att sen bege mig till skolan igen för lite elkretsteori :)

Återkommer såfort jag hinner.


RSS 2.0